Διακόσμηση

Interiors

Πως να διακοσμήσετε το COFFEE TABLE!

Το coffeetable βρίσκεται στο επίκεντρο των περισσότερων σαλονιών και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης. Αξίζει όλη μας την προσοχή προκειμένου να είναι τόσο καλαίσθητο, όσο και χρηστικό. Η βασική ιδέα είναι να το απαλλάξουμε από περιττά αντικείμενα που πιάνουν άσκοπα χώρο και να το διακοσμήσουμε με όμορφα πράγματα -λίγα και καλά- που αντανακλούν την προσωπικότητα και το lifestyle μας. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να το διακοσμήσετε. Με μερικά απλά tips, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κομψό και στιλάτο coffeetable, που θα μοιάζει με αυτά που έχουν επιμεληθεί οι επαγγελματίες διακοσμητές!

1) Χρησιμοποιήστε έναν στιλάτο δίσκο

Οι διακοσμητικοί δίσκοι πάνε παρέα με τα coffeetables και υπάρχει λόγος. Δεν είναι απλώς όμορφοι και λειτουργικοί, αλλά δημιουργούν μικρές πολύτιμες συνθέσεις που κάνουν τον χώρο σας πολύ ξεχωριστό. Διαλέξτε έναν δίσκο της αρεσκείας σας και τοποθετήστε μέσα κεριά, ένα μπουκέτο λουλούδια ή μερικά διακοσμητικά αντικείμενα. Συνδυάστε μια στοίβα βιβλία με παρόμοιες αποχρώσεις.

2) Διακοσμήστε μόνο με φυτά

Δημιουργήστε μια αέρινη αίσθηση διακοσμώντας το coffeetable μόνο με φυτά. Επιλέξτε φυτά που θα επιβιώσουν πάνω στο τραπέζι σας. Αυτοσχεδιάστε ανάλογα με το μέγεθος: ένα μικρό coffeetable μπορεί να χρειαστεί ένα μόνο φυτό, ενώ ένα μεγαλύτερο μπορείτε να το διακοσμήσετε μεδιάφορες συνθέσεις από μικρά φυτά.

3) Στοιβάξτε τα αγαπημένα σας βιβλία!

Τα βιβλία στο coffeetable χαρίζουν μια υπέροχη αύρα στο χώρο. Τοποθετήστε μερικά βιβλία στην επάνω επιφάνεια κι ένα ωραίο διακοσμητικό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κερί πάνω στην στοίβα βιβλίων ή ένα φυτό δίπλα από αυτή. Η εικόνα πρέπει να είναι απλή και σικάτη. Επιλέξτε βιβλία με παρόμοιες αποχρώσεις για να φτιάξετε μια στοίβα και τοποθετήστε τα με φθίνουσα σειρά βάζοντας στη βάση το μεγαλύτερο και συνεχίζοντας με τα μικρότερα.

«Επιλέξτε ένα coffee table της αρεσκείας σας και διακοσμήστε το σύμφωνα με την προτίμηση σας, κάνοντας το ιδιαίτερο με λίγα και απλά tip»